simple-webshopweshops

Open source webshop

Bent u op zoek naar een eenvoudig zelf te onderhouden webshop zonder afhankelijk te zijn van een magazijnmeester of webmaster? dan is deze optie ideaal voor U.

Dit webshop systeem staat op een basis van een los webwinkel frame of een e-commerce systeem welke gekoppeld word aan een WordPress website en daarom dus voor u vrij toegankelijk is en u zelf de nodige updates en veranderingen kunt aanbrengen zonder enige kennis van webdesign.

De website word standaard uitgerust met de nodige plugin elementen, zoals een contact formulier en social media sharing en Paypal . De website valt altijd nog uit te breiden met aanvullende elementen zoals slideshows, social media feeds en SEO upgrades en andere betaal systemen.

Heeft u interesse in een webshop website neem dan contact met ons op

  • U levert ons de eerste product foto’s, prijzen en  teksten voor de website aan.
  • U geeft een indicatie van de stijl en kleuren die u graag ziet terug komen in de website
  • Wij zetten het geheel in elkaar op hetwebshop frame, zodat u meteen “live” kunt met een werkende website
  • U krijgt van ons een account waar u alle product teksten en foto’s kunt vervangen verplaatsen zonder dat dit de layout van de website beinvloed.
  • Wij komen bij u op locatie een korte cursus webshop product management geven zodat u zelf de magazijn voorraad en nieuwe producten kunt beheren.
  • Wij zorgen dat u een duidelijke digitale uitleg krijgt over hoe het geheel werkt

SOCIAL MARKETING

WEBSITES

WEBSHOPS

FULL SERVICE